Thomaskerk (PKN)

Achter de pas gerenoveerde Thomaskerk (in een filmpje op de website wordt u rondgeleid) kunt u op adem komen in de kerktuin. Die is aangelegd van bloemen en planten die gekozen zijn om hun kleur, zeggingskracht of naam. In de Christelijke traditie hebben veel planten een symbolische betekenis gekregen. Er is ruimte om te zitten en te genieten van de rust en kleur. In het folderkastje vindt u nadere informatie over de tuin. Ook bij de kerkdiensten bent u van harte welkom.
De kerktuin is te bezoeken op woensdagmiddag en zondagmiddag van 13:00-16:30 uur.
U bereikt de tuin via het steegje, rechts naast de kerk.

Sint Domusstraat 35
4301 CM Zierikzee

Bezoek onze website

Thomaskerk (PKN)

U bereikt de tuin via het steegje, rechts naast de kerk.

Sint Domusstraat 35
4301 CM Zierikzee