RK St. Willibrorduskerk

In 1619 werd de Willibrordusparochie opgericht. In 1768 kreeg pastoor de Man toestemming om een schuilkerk te bouwen. De kerk die schuil gaat achter een voorgevel die pas in 1842 werd aangebracht. Twee aangekochte boerenschuren aan de Hoge Molenstraat werden verbouwd tot een onopvallend Godshuis met een deur als hoofdingang die alles weg had van een pakhuisdeur. Na 4 ingrijpende verbouwingen en restauraties veranderde deze schuilkerk in een eigentijdse fraaie parochiekerk voor ongeveer 2000 katholieken op Schouwen-Duiveland.

Hoge Molenstraat 86
4301 KC Zierikzee